Header pic

Pic

Ο Παναγιώταρος νέος τεχνικός στις Βρασιές

Την πρόσληψη του προπονητή Γρηγόρη Παναγιώταρου ανακοίνωσε με επιστολή της προς το astrosnews η ομάδα των Βρασιών. Οπως μάλιστα αναφέρεται, κριτήριο για την επιλογή του κ. Παναγιώταρου ήταν η προτίμησή του να δουλεύει με νέα παιδιά. Δείτε παρακάτω.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση των Βρασιών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του ικανού τεχνικού Γρηγόρη Παναγιώταρου, με επιτυχημένη θητεία στον Παναρκαδικό και την ΑΕΚ Τρίπολης.

Η νέα διοίκηση των Βρασιών πιστή στις δεσμεύσεις στην τοπική κοινωνία για την ανασυγκρότηση των παιδικών της τμημάτων, όπως και για την στελέχωση της ανδρικής ομάδας με παιδιά από την περιοχή, κάνει το βήμα παραπάνω και φέρνει έναν προπονητή που του αρέσει να δουλεύει με νέα παιδιά.

Το Σωματείο μας έχει την τύχη τη δεδομένη στιγμή να διαθέτει το καλύτερο γήπεδο της περιοχής και αυτό είναι ένα μεγάλο όπλο στα χέρια μας για τη πραγματοποίηση των στόχων μας.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο του Αγίου Ανδρέα για την στήριξή του στις προσπάθειές μας και του υποσχόμαστε ότι θα δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι βασισμένη στο τοπικό στοιχείο και για την οποία θα είναι υπερήφανος.

ΑΜΣ ΒΡΑΣΙΕΣ

http://astrosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.