Header pic

Pic

Αιρετικά Λόγια... Το μπάνιο των Παθών. (φώτο)

Αιρετικά Λόγια... Το μπάνιο των Παθών.

Ζώντας σε μια παραλιακή περιοχή τώρα το καλοκαίρι μια βουτιά στην θάλασσα είναι τρόπος ζωής. Ένας τρόπος ζωής που οι περισσότεροι συμπολίτες μας στην δεδομένη οικονομική κρίση προσπαθούν να κάνουν την βουτιά τους όσο περισσότερο οικονομικά μπορούν.

  Υπάρχουν τρόποι να απολαύσεις την βουτιά σου σε οργανωμένες παραλίες όπως του Παραλίου Άστρους-Αγίου Ανδρέα-Κρυονερίου-Τυρό κτλπ. Υπάρχουν όμως μη οργανωμένες παραλίες που επιλέγουν οι συμπολίτες μας να κάνουν τα μπάνια τους που βασικά θα τους κοστίσει μόνο η βενζίνη. 

 Πώς πας όμως εκεί; Για να βγεις στην παραλία με την διπλή ονομασία Βιβάρι ή Καζάρμπα ή στην παραλία Χερονήσι από το δρόμο της λίμνης Μουστού χρειάζεσαι 4X4 βέβαια αυτός ο δρόμος είναι μια μεγάλη κουβέντα. Για να πας από την διασταύρωση του Κορακοβουνίου που υπάρχει άσφαλτος ξαφνικά ως δια μαγείας εμφανίζεται χωματόδρομος και μάλιστα σε κακή κατάσταση με λακκούβες και χαμηλή ορατότητα λόγω καλαμιών, κλαδιών και με τον κίνδυνο να παραμονεύει.

Δεν ξέρω κατά πόσο ακούγεται ωραίο ενώ ζούμε στο 2014 για να μπορεί να απολαύσει κάποιος το μπάνιο του πρέπει πάει σε οργανωμένη παραλία που έχει καλό δρόμο ή σε μια ελεύθερη παραλία, που θα σπάσεις το αυτοκίνητό σου.

Καλό θα είναι λοιπόν να φροντίσουν οι υπεύθυνοι να σταματήσει η όποια ταλαιπωρία υπάρχει στο να απολαύσει κάποιος το μπάνιο του στην θάλασσα...

Σας παραθέτω παρακάτω μερικές φωτογραφίες...

Ο Υπογράφων το άρθρο αυτό... Ο Αιρετικός....




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.