Header pic

Pic

Μάγεψαν Θηβαίος και Πασχαλίδης στο Λεωνίδιο. (φώτο&βίντεο)

Για όμορφη μαγευτική συναυλία έδωσαν στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Λεωνίδου οι Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης σε μια συναυλία που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Λεωνιδίου.

 Ξεκίνησαν με τις «Περικοπές ενός απόκρυφου ευαγγελίου» , συνέχισαν με το "Βροχή μου" και «Σου τηλεφωνώ», μέχρι την εκρηκτική στιγμή του «Ι Giardini di Marzo - Πριν το τέλος» σε ελληνοϊταλική ερμηνεία… με τον Ερωτόκριτο να ξεσηκώνει ακόμα περισσότερο το κοινό τους.

 Κατάμεστο το Γυμνάσιο Λεωνιδίου με το κοινό να γίνεται μια μεγάλη παρέα που άκουγε τραγούδαγε και ζούσε το πάθος των τραγουδιών.

 Οι δύο ώρες και κάτι που κράτησε η συναυλία αποδείχτηκαν λίγες. Οι φωνές "κι άλλο, κι άλλο" το μόνο που κατάφεραν να κερδίσουν ήταν το τραγούδι "Μικρή Πατρίδα" ... το φινάλε της συναυλίας...

 Μαζί τους ήταν και η Μιρέλα Πάχου (ακορντεόν, πιάνο, τραγούδι) μια νέα  τραγουδοποιός με πολύ μέλλον που απέσπασε πολλά χειροκροτήματα στα 3 τραγούδια που ερμήνευσε.


Οι μουσικοί που τους πλαισίωσαν ήταν οι

Μάξιμος Δράκος (πιάνο – πλήκτρα),
Δημήτρης Σινογιάννης (ηλ. Κιθάρα),
Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο) και
Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα)

Δείτε  βίντεο και φωτογραφίες 








Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.