Header pic

Pic

Οι εξελίξεις για το αποτρόπαιο έγκλημα στο Αστρος

Κοντά ατην εξιχνίαση ενός απεχθούς εγκλήματος που τέτοιο πρώτη φορά συμβαίνει στα μέρη μας και έχει αναστατώσει ολόκληρη την Κυνουρία, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές.

 Το καμένο πτώμα του 39χρονου, με καταγωγή από τη Μελιγού, βρέθηκε χθες το απόγευμα μέσα στο ΙΧ του στην περιοχή του Τάνου, αλλά άργησε να ταυτοποιηθεί λόγω της κακής κατάστασης από τη φωτιά. Αργότερα οι Αρχές συνεχίζοντας τις έρευνες οδηγήθηκαν ακόμα και στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον με πολύ οικείο πρόσωπο να συγκεντρώνει τις υποψίες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ο δράστης πυροβόλησε το θύμα στο σπίτι και μετά το μετέφερε στο ποτάμι και το έκαψε.

 Το θύμα, πάντως, ζούσε εδώ και χρόνια στην Αθήνα και σπάνια εμφανιζόταν στην περιοχή.

Όλα τα παραπάνω και οι όποιες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα από τις αρχές και μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης του ιατροδικαστή.
http://astrosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.