Header pic

Pic

Μύλος, ίσως και οι τελευταίες του φωτογραφίες όρθιος!

Η δύναμη της φύσης είναι τεράστια και αυτό αποδεικνύεται συνέχεια. Ο άνθρωπος είναι ανήμπορος να αντιδράσει σε πολλές καταστάσεις, αλλά σε κάποιες άλλες δε θέλει. Αυτό μάλλον συνέβη και με...

... τον Μύλο, στην ομώνυμη παραλία. Χρόνια έλλειψης προστασίας και φροντίδας άφησαν την θάλασσα κυριολεκτικά να τον καταπιεί. 

από το αρχείο του KWR

Κάποιες άλλες εποχές ο Μύλος ήταν ασφαλής. Η απόσταση από τη θάλασσα μεγάλη (όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, από τη δεκαετία του 60). Κάθε χρόνο όμως όλοι βλέπαμε πως η θάλασσα πλησίαζε απειλητικά. Κανείς όμως δεν ενδιαφέρθηκε, οι τότε και οι τώρα τοπικές αρχές.

Σήμερα, ένα κομμάτι του μόνο στέκει ακόμα όρθιο, αλλά όχι για πολύ. Κρατήστε μερικές φωτογραφίες, γιατί σύντομα ο Μύλος θα αποτελεί παρελθόν, μόνο το όνομα της παραλίας θα θυμίζει πως κάποτε υπήρχε ένας ανεμόμυλος εκεί!

Μερικές φωτογραφίες ακόμα.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.