Header pic

Pic

Χειροπέδες για μια φωτιά που νόμιζε ότι έσβησε - Σύλληψη στο Καστρί για εμπρησμό από αμέλεια!

Ένας 65χρονος συνελήφθη από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης, κατηγορούμενος για εμπρησμό από αμέλεια.


Ύστερα από εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι (21-08-2014) στην αγροτική περιοχή Μεγάλη Μούσγα, στο Καστρί Κυνουρίας, στο πλαίσιο εκτέλεσης γεωργικών εργασιών μέσα στο αγρόκτημά του, ο 65χρονος έβαλε φωτιά την οποία έσβησε. Κάποια μικρή εστία όμως έμεινε αναμμένη και λίγο αργότερα εκδηλώθηκε φωτιά με αποτέλεσμα να καεί μια έκταση μέσα στο χωράφι του, διακοσίων περίπου τετραγωνικών μέτρων με ξερά χόρτα και βάτα, η οποία σβήστηκε γρήγορα με την συνδρομή ισχυρής δύναμης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από πέντε πυροσβεστικά οχήματα.

Στην κατάβεση συμμετείχαν ένα υδροφόρο όχημα του δήμου Τρίπολης, ένα υδροφόρο του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα – Μουστού, καθώς και δύο αεροσκάφη PZL.


ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.