Header pic

Pic

Τρίπολη: Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στην 28ης Οκτωβρίου και Δεληγιάννη

Ο διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Αρκαδίας ανακοινώνει την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων από την 26-9-2014 και ώρα 09.00 έως και την 27-9-2014/ ώρα 19.00, στις κατωτέρω οδούς της Τρίπολης:

Σε τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου και ειδικότερα από τη συμβολή της με την οδό Θεοφιλοπούλου, έως τη συμβολή της με την οδό Φωτάκου.
Σε τμήμα της οδού Δεληγιάννη και ειδικότερα από τη συμβολή της με την οδό Σπετσεροπούλου, έως τη συμβολή της με την οδό 28η Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω διακοπής, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Δεληγιάννη θα εκτρέπεται στην οδό Σπετσεροπούλου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων άνω των 3.5 τόνων, στην οδό 28ης Οκτωβρίου, θα εκτρέπεται στην οδό Παπαρρηγοπούλου.

2. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται υπό τις κατωτέρω προϋποθέσεις :

- Το τεχνικό διαμέρισμα του Ο.Τ.Ε./ Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου, υποχρεούται καθόλη τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, να τοποθετεί και συντηρεί την κατάλληλη οδική σήμανση για τα εκτελούμενα έργα, προς ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, αλλά και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.)

3. Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους αστυνομικούς, τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Ν. 2696/1999 ΦΕΚ 57- Α’), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

4. Η παρούσα να δημοσιευθεί στις τοπικές εφημερίδες και να ανακοινωθεί από τα τοπικά Ραδιοτηλεοπτικά μέσα, κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 109 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας .
 
 
ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.