Header pic

Pic

Ο Μάικλ Νάιτ πηγαίνει μια βόλτα τον Ολλανδό φίλο του με σύνδρομο Down, οδηγώντας τον ΚΙΤΤ 2000

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του ολλανδικού τηλεοπτικού προγράμματος Syndroom (η οποία, σύμφωνα με την μεταφρασμένη έκδοση της σελίδας του Facebook, είναι αφιερωμένο να "βοηθά τους ανθρώπους με σύνδρομο Down, αυτιστικές διαταραχές και άλλα σύνδρομα, κάνοντας τις φιλοδοξίες, τα όνειρα και τις φαντασιώσεις τους πραγματικότητα")...


...ο David Hasselhoff πήρε έναν Ολλανδό θαυμαστή του Ιππότη της Ασφάλτου, τον Twan, για μια βόλτα γύρω από Beverly Hills με τον KITT.


Έχουν ρυθμίσει τον KITT να πει στον Twan ένα εξατομικευμένο μήνυμα πριν την βόλτα(μέσα από τη φωνή του 87χρονου William Daniels - ο ίδιος ο Feeny - επαναλαμβάνει το ρόλο του ως η φωνή του αυτοκινήτου) και να ξεκινήσουν μαζί . Όλα φαίνεται να πηγαίνουν υπέροχα ακόμα και για τον Hasselhoff, ο οποίος πήρε μεγάλη χαρά φρικάροντας με τον ΚΙΤΤ κάποιους ανθρώπους στον αυτοκινητόδρομο.

Αν θέλετε την πλήρη εμπειρία, όμως, θα' θελα να συστήσω να δείτε το πλήρες επεισόδιο στην ιστοσελίδα Syndroom (το μέρος με τον Twan του καταλαμβάνει ολόκληρο το πρώτο εξάμηνο), από το  οποίο έβγαλε αυτό το βίντεο στο YouTube, αποκορύφωμα μιας ολόκληρης εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων των επισκέψεων στο μουσιακό δωμάτιο αναμνήσεων του Ιππότη της Ασφάλτου και το ταξίδι του Twan από την Ολλανδία στο Λος Άντζελες. Είναι όλα στα ολλανδικά, αλλά πιστέψτε με, μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

Μπράβο στον Twan, μπράβο στον Hoff, μπράβο στον KITT. Ο καθένας παίρνει ένα Α + σε αυτό το σημείο.


ΠΗΓΗ: http://uproxx.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.