Header pic

Pic

Μπορεί να χάσαμε πολλά με την κρίση, αλλά κερδίσαμε την ανθρωπιά μας

Με το θέμα της τετραμελούς οικογένειας που ζει σε αυτοκίνητο ασχολήθηκαν όλα τα δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές. Ένα θέμα που μαύρισε όλη την Ελλάδα. Μεσα στις εκπομπές αυτές ήταν και...

...η Πόπη Τσαπανίδου, σε μια εκπομπή με την ατμόσφαιρα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένη. Όταν βγήκε κλαίγοντας στον αέρα ένας τηλεθεατής που προσφέρει σπίτι στην οικογένεια, η Πόπη Τσαπανίδου ξέσπασε σε κλάματα.


«Έχει σπάσει και η δικιά μας καρδιά κύριε Σωτήρη. Μην κλαίτε γιατί θα βάλω κι εγώ τα κλάματα στον αέρα και θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...», είπε η δημοσιογράφος και ακολούθησαν αρκετά δευτερόλεπτα σιωπής και βουβού κλάματος. Αποτέλεσμα ήταν η δημοσιογράφος να μην μπορεί να συνεχίσει και ζήτησε να περάσουν σε διαφημίσεις.


Μήπως θα έπρεπε να είχαμε προλάβει το κακό πιο πριν;
...τουλάχιστον κερδίσαμε την ανθρωπιά μας και υπάρχει και φιλότιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.