Header pic

Pic

Εξωγήινα «αυγά» ξεβράστηκαν σε παραλία του Σίδνεϊ

Το πέπλο του μυστηρίου έχει απλωθεί για τα καλά πάνω από παραλία της Αυστραλίας, καθώς στις ακτές της ξεβράστηκαν «εξωγήινα» πράσινα αυγά!

Οι παραθεριστές μάλιστα που επισκέπτονται την παραλία Dee Why στο Σύδνεϋ βάπτισαν τις μυστηριώδεις σπογγώδεις μπάλες ΑΤΙΑ, καθώς παραμένει ασαφές από πού προήλθαν…

«Έπιασα ένα και πιεζόταν πολύ εύκολα. Δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν ζωντανό και ανησύχησα μήπως έβλαψα τίποτα μέσα», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα πάντως με τους επιστήμονες, τα «αυγά» ενδέχεται να είναι μια σπάνια μορφή φυκιού που πήραν τέτοιο σχήμα ώστε να προστατευτούν από τα αρπακτικά ζώα.

«Έχω δει παρόμοια πράγματα. Μερικές φορές τα νεκρά φύκια μπορεί να μπλεχτούν μεταξύ τους και να σχηματίσουν μπάλες όπως τα υποβρύχια tumbleweeds, ωστόσο αυτά φαίνεται πως είναι ζωντανά», ανέφερε, στην εφημερίδα Daily Manly, ο αναπληρωτής Καθηγητής Alistair Poore από τη Σχολή Βιολογίας, Γης και Περιβαλλοντικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Τουλάχιστον μέχρι στιγμής τα «εξωγήινα» αυγά δεν είναι εχθρικά...

ΠΗΓΗ:http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.