Header pic

Pic

Συλλήψεις στο Άργος για ηλεκτρονική απάτη

Συνελήφθησαν χθες στο 'Αργος, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, ένας 44χρονος κι ένας 39χρονος που κατηγορούνται για απάτη, ενώ οι αρχές αναζητούν ένα ακόμα συνεργό τους.


Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να εξαπατήσουν έναν 36χρονο να τους καταβάλλει χρήματα για την αγορά μηχανήματος μέσω ιστοσελίδας, το οποίο δεν τους ανήκε, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι συλληφθέντες την περασμένη Πέμπτη 25 Οκτωβρίου κατάφεραν και απέσπασαν χρήματα για τον ίδιο λόγο από τον 36χρονο. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμα ένα άτομο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ναυπλίου.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.