Header pic

Pic

Κι όμως μια υπηρεσία πραγματικά εργάζεται στη χώρα μας. Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Στοιχεία - σοκ για τις παγίδες που στήνουν οι παιδόφιλοι στο διαδίκτυο, παρουσίασε σε επιτροπή της Βουλής ο διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Σφακιανάκη, 10 παιδιά μόνο στην Αθήνα, αποπλανήθηκαν από παιδόφιλο μέσω του διαδικτυακού παιχνιδιού «Ντύνω κούκλες» και βρέθηκαν από τους γονείς τους να αυτοφωτογραφίζονται γυμνά στις τουαλέτες! Παιδόφιλοι δηλαδή, για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες τους ορέξεις «ψαρεύουν» παιδιά ηλικίας 9 και 10 ετών και τα βάζουν να αυτοφωτογραφίζονται on line ακολουθώντας τις οδηγίες τους.

Το συγκεκριμένο διαδικτυακό παιχνίδι είναι τόσο δημοφιλές που το έχουν επισκεφθεί τουλάχιστον 820.000 παιδιά. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία έχει απλώσει ένα «δίχτυ» ασφαλείας για τα παιδιά στο διαδίκτυο, έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή, το cyberkid το οποίο λειτουργεί και στα έξυπνα κινητά τηλέφωνα, όπου υπάρχει μέσα το παιχνίδι «ντύνω κούκλες».

900 παιδόφιλοι εντοπίστηκαν τα τελευταία 10 χρόνια

Στη χώρα μας μέχρι στιγμής δεν παράγεται υλικό παιδικής πορνογραφίας. Τα τελευταία 10 χρόνια όμως έχουν κατηγορηθεί για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας περισσότερα από 900 άτομα.

Οι περισσότεροι απ ΄ αυτούς είναι άνθρωποι υπεράνω υποψίας, άνθρωποι της διπλανής πόρτα, οικογενειάρχες με παιδιά, μορφωμένοι, οικονομικά ευκατάστατοι, εκπαιδευτικοί, ακόμη και ιερείς... Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με το νέο ειδικό λογισμικό πρόγραμμα TLO που έχουν στην διάθεσή τους και το οποίο προμηθεύτηκαν απ' τις Η.Π.Α., εντοπίζουν και ταυτοποιούν σε πραγματικό χρόνο τα ηλεκτρονικά ίχνη των παιδόφιλων.

Παρόλο όμως που οι παιδόφιλοι ξέρουν ότι θα συλληφθούν συνεχίζουν !Γιατί όπως λένε και οι αστυνομικοί, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το αρρωστημένο τους πάθος!

ΠΗΓΗ: http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.