Header pic

Pic

Δολοφονία επιχειρηματία στην Τρίπολη (photos+video)

Νεκρός βρέθηκε γνωστός επιχειρηματίας της Τρίπολης σε ένα γραφείο. Άγνωστα είναι μέχρι στιγμής τα αίτια αλλά σύμφωνα με πληροφορίας πρόκειται για δολοφονία.


Τον 42χρονο Θ.Π. βρήκαν στην οδό Ουάσιγκτον έξω από το γραφείο του χτυπημένο σε όλο του το σώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα χτυπήματα είναι σε ολόκληρο το σώμα από σφυρί.

Ανάστατη η κοινωνία της Τρίπολης με το συμβάν καθώς ο ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος στην Τρίπολη ήταν γνωστός σε όλους. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε η εγκληματολογική υπηρεσία και αρκετός κόσμος είναι μαζεμένος.

Οι κάτοικοι της περιοχής όταν τον βρήκαν ήταν γεμάτος αίματα και ξεψυχισμένος ενώ ακούστηκαν και και κραυγές από τους περίοικους όταν τον αντίκρισαν.

Δείτε ΕΔΩ τη μαρτυρία του ανθρώπου που βρήκε το πτώμα του 42χρονου επιχειρηματία.

http://www.arcadiaportal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.