Header pic

Pic

Windows 10. Το νέο λειτουργικό σύστημα από τη MicroSoft

Η Microsoft αποκάλυψε επίσημα την ονομασία της επόμενης έκδοσης των Windows. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα Windows 10 είναι η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα, η οποία θα προσφέρει μια προσαρμοσμένη εμπειρία σε όλες τις συσκευές. 

Μάλιστα ο Joe Belfiore επεσήμανε τα εκατομμύρια των πελατών που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα Windows 7 και δήλωσε ότι η εταιρεία θέλει να κάνουν τη μετάβαση τους στα Windows 10 πολύ πιο άνετα σε σχέση με το «άγνωστο άλμα» στα Windows 8 πριν από δύο χρόνια. 

Η νέα ενιαία πλατφόρμα συνδυάζει την "Metro" οθόνη έναρξης και τα παραδοσιακά Start Menu από τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows και δεν υπάρχουν πλέον τα τεράστια grid των tiles για τους χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών. 

Ωστόσο τα Live Tiles δίνουν για ακόμα μία φορά το «παρών», ενώ ο χρήστης μπορεί να αλλάξει το μέγεθος τους ανάλογα με τις προτιμήσεις του. 

Διαβάστε περισσότερα για τα Windows 10 και δείτε τα πρώτα videos του λειτουργικού σε "δράση" εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.