Header pic

Pic

Το ερωτικό γράμμα 4χρονου καρκινοπαθή που έλιωσε το Διαδίκτυο [εικόνα]

Συγκίνηση προκαλεί σε ολόκληρο το Διαδίκτυο το γράμμα του 4χρονου ερωτοχτυπημένου Μπένετ στο... κορίτσι της ζωής του Μπέιλι.
 Ο μικρός, που δεν γνωρίζει ακόμη να γράφει καλά, ζήτησε από τη μητέρα του να γράψει την ερωτική επιστολή.

Στο γράμμα αυτό ο μικρός αναφέρει

«Μπέιλι

Θα έρθεις σε παρακαλώ στο σπίτι μου; Να παίξουμε μαζί. Νομίζω είσαι όμορφη σαν άλογο ή πασχαλίτσα. Δεν είμαι σίγουρος ακόμη με ποιο από τα δυο. Να έρθεις σπίτι μου να φάμε μαζί τυρί. Σ' αγαπώ και έχασα ένα δόντι χθες το βράδυ. Νομίζω θα ήθελα να κάνω ένα μαγικό κόλπο για σένα και μετά να με δεις να παίζω μάχη με τα ρομπότ μου.

Με αγάπη,

Μπένετ»


Μάλιστα, όπως αναφέρει η μητέρα του στον Independent, η θετική ανταπόκριση της Μπέιλι έδωσε μεγάλη χαρά στον λιλιπούτειο καζανόβα, ο οποίος πάσχει από καρκίνο και πρόκειται να υποβληθεί σύντομα στην τελευταία συνεδρία χημειοθεραπείας.
Πηγή: /www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.