Header pic

Pic

Αιρετικά Λόγια... Οδηγών Ασθενοφόρου το ανάγνωσμα...

  Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε το Κέντρο Υγείας Άστρους (να ξέρετε είναι ένα από τα καλύτερα Κέντρα Υγείας) αυτή την στιγμή έχουν μείνει 3 οδηγοί όπου οι 2 οδηγοί τέλος Δεκεμβρίου θα μας αποχαιρετίσουν καθώς τελειώνει η σύμβαση τους. Για τις ενέργειες που έχουν γίνει ή θα γίνουν δεν γνωρίζω οπότε δεν μπορώ να γράψω και να αναφερθώ χωρίς στοιχεία. 


  Αυτό όμως που μου προξενεί μεγάλη εντύπωση αλλά και είναι η αιτία για να γράψω τα <<Αιρετικά μου Λόγια>> είναι η τωρινή αδιαφορία του κόσμου και συγκεκριμένα αυτών που προεκλογικά ξεσήκωναν τον κόσμο να βγει στις πλατείες να υπογράψει, να φωνάξει, να αντισταθεί ενάντια στις τότε αρχές γιατί αυτές ήταν υπεύθυνες όπως έλεγαν. Αυτών που σε μια συγκέντρωση στην πλατεία του Άστρους έβγαζαν λόγους για το ασθενοφόρο και άκουγες όλο να λένε  "Εγώ... Εγώ... Εγώ..." Τι έγινε λοιπόν; Μας τελείωσε η επανάσταση; ή μήπως δεν πλησιάζουν εκλογές (έχουμε ακόμα 4 1/2 χρόνια μέχρι τότε....) για να ξεσηκωθούμε; Μήπως τώρα δεν υπάρχει φόβος για κάποιο ατύχημα; Μήπως τώρα δεν είναι τόσο σημαντικό το πρόβλημα τις έλλειψης οδηγών ασθενοφόρου;

  Για να λέμε όμως και τα πράγματα όπως είναι, μόνο τον αρχηγό της Λαϊκής συσπείρωσης κ.Αδάμη είδα να πηγαίνει στο Κέντρο Υγείας και διαμαρτύρεται για τον θέμα. Κάτι που έκανε και πριν και το κάνει και μετά. Μπράβο του λοιπόν.

 Για να κλείνει λοιπόν το θέμα (και το άρθρο βέβαια) καλό είναι να αφήσουμε τις ανακοινώσεις-επιστολές κτλπ. Ο πραγματικός αγώνας γίνεται έξω και γίνεται χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον. Μόνο για το κοινωνικό συμφέρον πρέπει να  γίνετε ο αγώνας.

Και ως προς τους αρμόδιους φορείς κοιτάξτε να λυθεί το πρόβλημα γιατί κάποια στιγμή θα είναι αργά για δάκρυα και η αιτία θα είσαστε εσείς...
Ο υπογράφων το άρθρο αυτό....
 Ο Αιρετικός....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.