Header pic

Pic

Στον ίδιο... δρόμο... θεατές... (φώτο)

  Πριν λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην πολυτιμότητα και την χρησιμότητα που θα είχε μια μόνιμη λύση ενός έργου στον δρόμο από τις καμινιές (παινεσέικα) στο Κορακοβούνι μέχρι την στροφή για τον Εκκλησάκι των Ταξιαρχών στην κορυφή του Κορακοβουνίου. 


 Ο λόγος που το είχαμε κάνει είναι προφανών για την ασφάλεια πρώτα από όλα αλλά και την ομαλή λειτουργία του δρόμου από τις μικρές κατολισθήσεις που γίνονται. Δύο ημέρες πριν την μεγάλη νεροποντή του Νοεμβρίου όπου έπληξε το Κορακοβούνι και τα γύρω χωριά ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας είχε καθαρίσει τον δρόμο από τις πέτρες και τα χώματα. Η νεροποντή όμως ξαναδημιούργησε το ίδιο και λίγο μεγαλύτερο πρόβλημα όπου πλέον για να διασχίσεις τον δρόμο αυτό με αυτοκίνητο χρειάζεται μεγάλη υπομονή και με δίκυκλο μεγάλη προσοχή. Πέτρες και χώματα παντού.

 Για αυτό και όπως είχαμε αναφέρει παλιότερα και θα αναφερθούμε πάλι αν χρειαστεί χρειάζεται ένα μόνιμο έργο ως λύση αυτού του προβλήματος προτού δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.