Header pic

Pic

Κυκλοφόρησε το Ιστορικό – Φωτογραφικό Λεύκωμα «Παράλιο Άστρος – Ένα ταξίδι στο χώρο και το χρόνο»


Κυκλοφόρησε το Ιστορικό – Φωτογραφικό Λεύκωμα «Παράλιο Άστρος – Ένα ταξίδι στο χώρο και το χρόνο»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – «ΠΥΡΑΜΙΑ» Όμιλος μελέτης Ιστορίας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος
Ο Όμιλος «Πυράμια» έχει τη μεγάλη τιμή και χαρά να παρουσιάσει το Ιστορικό – Φωτογραφικό Λεύκωμα «Παράλιο Άστρος - Ένα ταξίδι στο χώρο και το χρόνο». Το Λεύκωμα, το οποίο ξεπερνά τις 220 σελίδες, περιλαμβάνει Ιστορικά Αρχεία και Τεκμήρια (Ιστορικές Πηγές, Χάρτες, κλπ), τα οποία αναφέρονται στην ιστορική διαδρομή του τόπου μας για περισσότερο από 12.000 χρόνια.

Περιλαμβάνει επίσης περισσότερες από 300 φωτογραφίες στις οποίες αποτυπώνονται, οι αλλαγές στη μορφή του Παραλίου Άστρους, στον τρόπο ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων του από το 1895 μέχρι και σήμερα.

Το Ιστορικό – Φωτογραφικό Λεύκωμα αναζητά την ταυτότητα της πόλης μας. Ταυτότητα που δεν τη συνθέτουν οι συγγραφείς, αλλά τη συγκροτούν και τη σφραγίζουν με την εγκυρότητά τους οι ιστορικές πηγές, τα ιστορικά αρχεία και τα φωτογραφικά τεκμήρια.

Ευελπιστούμε ότι αυτό το «ταξίδι στο χώρο και το χρόνο» θα αποβεί χρήσιμο και δημιουργικό, για τον κάτοικο, το φίλο του Παραλίου Άστρους αλλά και για κάθε αναγνώστη που θέλει να γνωρίσει το ιστορικό παρελθόν του τόπου μας!

Παράλιο Άστρος, 19 Νοεμβρίου 2014

Διάθεση Λευκώματος:
ΟΜΙΛΟΣ «ΠΥΡΑΜΙΑ»
Δρίκου & Δεληγιάννη (δίπλα από την παιδική χαρά)
Παράλιο Άστρος
Ημέρες και ώρες: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ από 18.00 έως 20.00
Πληροφορίες = Email: pyramia@yahoo.gr – Τηλέφωνο: 6944833445
Τηλέφωνο για την περιοχή ΑΘΗΝΩΝ: 6936634804

http://astrosnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.