Header pic

Pic

Βιβλίο της 'Ε τάξης του Δημοτικού σχολείου προκαλεί την φρίκη

Η είδηση αυτή έπεσε στα χέρια μας σχεδόν κατά τύχη. Ένας φίλος μας έδειξε τι βλέπουν τα παιδιά μας στο δημοτικό σχολείο και ειδικότερα στο βιβλίο των "Φυσικών" της  Έ τάξης του ελληνικού Δημοτικού σχολείου.



Εάν δεν καταλάβατε που και τι βλέπετε, στην σελίδα 19 του βιβλίου των "Φυσικών" μιλάει για τα μείγματα και εκτός των άλλων φωτογραφιών υπάρχει και μια φωτογραφία με ένα μπλέντερ. Μέχρι εδώ όλα καλά, αλλά αν παρατηρήσετε τι βρίσκεται μέσα στο μπλέντερ, πραγματικά θα ανατριχιάσετε. 

Μέσα σε αυτό, αναμειγνύονται και πολτοποιούνται ανθρώπινα σώματα. ΝΑΙ, ανθρώπινα σώματα. Δείτε την φωτογραφία παρακάτω (με αριστερό κλικ μεγεθύνεται)

βιβλίο Έ τάξης δημοτικού σχολείου, σελίδα 19

Τελικά τα αρρωστημένα μυαλά βρίσκονται παντού και έχουν πιάσει και πόστα στην μόρφωση των παιδιών. 

Έχετε δει πως έχει αλλάξει η κοινωνία; 

- Για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών δύο είναι οι καθοριστικοί παράγοντες, η οικογένεια και το σχολείο. 
 
Δεν έχουμε τίποτα άλλο να γράψουμε παρά μόνο μία λέξη: ΦΡΙΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.