Header pic

Pic

Αλλάζει ο καιρός για το τριήμερο 4 με 6 Δεκεμβρίου 2014

Aλλάζει ραγδαία το σκηνικό του καιρού, καθώς με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας προβλέπονται απόψε ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, στην Πελοπόννησο και ιδιαίτερα στην περιοχή της Κυνουρίας αλλά και στην Αττική.


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο νότιοι 4 με 6 μποφόρ, στο νότιο Αιγαίο νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6, στα Δωδεκάνησα 6 με 7 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο ανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία, στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς, στα νησιά και στα νότια ηπειρωτικά θα φτάσει στα στους 18 με 20 βαθμούς, ενώ στη βόρεια Κρήτη τα θερμόμετρα θα δείξουν και πάλι μέχρι και 24 βαθμούς.

"για τον καιρό στο Κορακοβούνι,μπορείτε να ενημερώνεστε από το δελτίο καιρού που παραθέτουμε στον ιστότοπό μας στα αριστερά των αναρτήσεων"

Στην Αττική προβλέπονται βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και δυνατές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται βροχές και κατά διαστήματα καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί με ένταση στο Θερμαϊκό 4 με 6 μποφόρ. Τα θερμόμετρα θα δείξουν από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη και στην ανατολική Μακεδονία προβλέπονται δυνατές βροχοπτώσεις.

Στην κεντρική Μακεδονία αναμένονται βροχές και καταιγίδες, που από το μεσημέρι θα είναι έντονες. Στη δυτική Μακεδονία και στην Ήπειρο, θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Στο Ιόνιο και στη δυτική Στερεά, αναμένονται βροχές και καταιγίδες, στην αρχή της ημέρας και ξανά από το απόγευμα.

Στην Πελοπόννησο από το απόγευμα αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ στην Κρήτη αναμένονται νεφώσεις, αρκετή σκόνη από την Αφρική και από το απόγευμα λασποβροχές με το θερμόμετρο στους 24 βαθμούς.
Στην ευρύτερη περιοχή του Κορακοβουνίου, λόγω των υψηλών βουνίσιων όγκων, η μεταβολή του καιρού και οι βροχοπτώσεις θα είναι πιο ήπιες, έως ήρεμες, σύμφωνα πάντα με τον χάρτη της Ε.Μ.Υ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.