Header pic

Pic

Συνελήφθη στην Τρίπολη ο δολοφόνος του επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου – Τι φέρεται να ομολόγησε

 Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο δράστης της δολοφονίας του 42χρονου επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου της Τρίπολης, ο οποίος σκοτώθηκε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου σε κεντρικό δρόμο.


 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει προσαχθεί ένας 55χρονος επιχειρηματίας, κάτοικος Τρίπολης, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει τον φόνο, ισχυριζόμενος ότι κίνητρο του εγκλήματος ήταν το γεγονός ότι το θύμα είχε δηλητηριάσει τα σκυλιά του.

 Τα στοιχεία που δένουν την εξιχνίαση της υπόθεσης, φαίνεται πως είναι τόσο τα κινητά τηλέφωνα και το όπλο του εγκλήματος που βρέθηκε. Παράλληλα, προς τα εκεί βοηθούν και τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηριακών ερευνών.

 Πηγή: www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.