Header pic

Pic

Οδηγίες προς υποψήφιους βουλευτές

Το Korakovouni WebRadio προσφέρει την εμπειρία του και τις γνώσεις του, σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές που θα έρθουν να μας δουν, να μας τάξουν και να μας διασκεδάσουν...



... αλλά πρέπει να προσέξουν και κάποια πράγματα.

1. ΠΡΟΣΟΧΗ στους υποψήφιους βουλευτές. Να παίρνουν οι οδηγοί τους τις στροφές ανοικτά,μη τους κτυπήσει κάποιο όχημα και τους χάσουμε πάνω στα καλά τους

2. ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ. Με τόσες χειραψίες, πάω στοίχημα και με πληρώνει, ένας πήγε τουαλέττα και δεν έπλυνε τα χέρια του. Με τα μαντιλάκια έχετε την υγειά σας!

3. Τα ΣΑΡΔΑΜ επιτρέπονται... μπορείτε άνετα να λέτε Θα, Θα ... θα,θα! Μιλήστε σε μέλλοντα και εμείς η μάζα θα σας ακούσουμε,μπορεί κάποιος με ψώρα που τον τρώνε τα χέρια του να σας χειροκροτήσουν!!!

4. ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ουδείς είπε πόσο κόστισε η περιοδεία του στην Αρκαδία (για εμάς μιλούμε) και από που τα βρήκε! 

5. ΑΡΑΓΕ ΒΑΡΙΕΤΑΙ Ή ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ;;; Έρχεται με φόρα ο υποψήφιος... τρέχει να μας χαιρετίσει, έλα φιλαράκο,φτιάχνεσαι εκείνη την στιγμή και κάνεις γαργάρα όλες τις μικρότητες και κακίες... φεύγει και περηφανεύεσαι πως ήθελες να πεις αυτό και το άλλο... ΣΚΕΨΟΥ

6. Καλή επιτυχία με τους σταυρούς... τόσοι όσοι υπάρχουν στο Ά νεκροταφείο να πάρετε, δεξιοί (που λέει και το μομολο ο Γιωργάκης) τόσους όσους να καταλάβετε πως τα παλιά πέθαναν, αλλά τι λέω,η μάζα πάντα μάζα... δουλεύει το σύστημα! 

(δεν θέλω να μιλήσω για μένα, αλλά ο οργασμός από το σεξ των προηγούμενων καλά κρατεί... η μάνα μου αχ,ο πατέρας μου δεν εκδηλώνεται... αλλά αναστενάζει κι αυτός!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.