Header pic

Pic

Με χειροπέδες οι δύο τσιγγάνοι που έκλεψαν ηλικιωμένους στην Αρκαδία

Εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια Τρίπολης, δύο υποθέσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων, στην ευρύτερη περιοχή της Γορτυνίας.


Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται δύο τσιγγάνοι, ένας 26χρονος και μια 30χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε, ότι οι δύο τσιγγάνοι στις 8 και τις 18 Ιανουαρίου, κινούμενοι με φορτηγό αυτοκίνητο σε δύο διαφορετικά χωριά της Γορτυνίας, πλησίασαν δύο ηλικιωμένους και με τη μέθοδο της απασχόλησης, τους έκλεψαν χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις τρεις χιλιάδες ευρώ.

Το μεγαλύτερο μέρος του χρηματικού ποσού βρέθηκε και αποδόθηκε στους ηλικιωμένους, ενώ κατασχέθηκε ένα φορτηγό ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.


ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.