Header pic

Pic

Τροχαίο ατύχημα στα Κούτρουφα

Τροχαίο ατύχημα είχαν δύο συμπατριώτες μας Κορακοβουνίτες μέσα στο χωριό των Κουτρούφων. Συγκεκριμένα, σήμερα (Τετάρτη, 4 Φλεβάρη 2015) και ώρα 6.30πμ περίπου, οι δύο νεαροί...



...άνδρες βρίσκονταν με το Ι.Χ. τους στον επαρχιακό δρόμο Άστρους - Λεωνιδίου, με πορεία προς το Άστρος. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο δίπλα στον δρόμο. Για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το ασθενοφόρο μετέφερε τους δύο τραυματίες στο Κέντρο Υγείας Άστρους, όπου εκεί κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή τους στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Το Korakovouni WebRadio εύχεται γρήγορα περαστικά στους δύο συνεπιβαίνοντες.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.