Header pic

Pic

Ήττα για το Κορακοβούνι με αντίπαλο τον Πανθυρεατικό

 Την ήττα με το βαρύ 1-5 γνώρισε η ομάδα του Κορακοβουνίου στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα.


 Με δύο σημαντικές απουσίες (Π.Τετώρο και Κ.Λυτρίβη) η ομάδα του Κορακοβουνίου ξεκίνησε τον αγώνα προσπαθώντας να πάρει ότι καλύτερο μπορούσε απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα όπως αυτή του Πανθυρεατικού.
 Στο 3ο λεπτό ύστερα από φάουλ για το οποίο οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται ότι δεν ήταν ο Ι.Αδάμης άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
 Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Άστρους εδραίωσε τη νίκη της με 4 ακόμα τέρματα (52′ Ι. Αδάμης, 56′ Πολυμενάκος, 67′ Χαρμπαλής, 78′ Κ. Μπάρλας) με την ομάδα του Κορακοβουνίου να μειώνει στο 83′ με τον Ανδ. Κουλεντιανό.
 Έτσι η ομάδα του Κορακοβουνόυ έμεινε στην 10η θέση με 18 βαθμούς και την ερχόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την ομάδα του Παγγορτυνιακού στην Τρίπολη σε ένα ντέρμπι παραμονής.
(φώτο από astrosnews.gr)








Βαθμολογία (23 αγ.)

1. Πανθυρεατικός 55

2. Δόξα Μεγαλόπολης 49

3. ΑΕΚ Τρίπολης 38

4. Λεωνίδιο 35

5. Τεγέα 32

6. Φαλαισία 30

7. Βρασιές 30

8. Απόλλων Τυρού 25

9. Νικηταράς Δολιανών 18

10. Κορακοβούνι 18

11. Ορχομενός Λεβιδίου 18

12. Παγγορτυνιακός 17

13 Ηρακλής Βερβένων 15

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.