Header pic

Pic

Το ωραίο, το μεγάλο, το αληθινό

Σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φωτογραφίες στο Ίντερνετ από έναν απλό φίλο που αγόρασε παπούτσια για ένα συνάνθρωπό μας, άτυχο και άστεγο. Οι φωτογραφίες μέσα από τον φακό του Ηρακλή Πνευματάκη τραβήχτηκαν στην Αθήνα στην Πανεπιστημίου. Ο νεαρός...



...αγόρασε ένα ζευγάρι παπούτσια για έναν άνθρωπο άγνωστο, για κάποιον που πραγματικά τα είχε ανάγκη. Έκανε το αυτονόητο, αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε όλοι, αλλά και αυτό που κάνουμε στα χωριά μας! 

Μη ξεχνάτε, χάσαμε τα χρήματά μας, όχι το φιλότιμό μας!

Ο φωτογράφος έγραψε: "Έχω δει παρόμοιες φάσεις σε διάφορα site, αλλά αυτό το έζησα σήμερα στην Πανεπιστημίου όπου είχα πάει να κάνω service στη φωτογραφική μου μηχανή (εξού και η φωτογραφική ετοιμότητα). Έτσι απλά ο νεαρός χωρίς φανφάρες έκανε αυτό που βλέπετε...... μπράβο σου φίλε"






Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.