Header pic

Pic

Ταυτοποιήθηκε ομάδα 12 κακοποιών που διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε Αρκαδία, Αχαΐα και Μεσσηνία

Σειρά ληστειών εξιχνίασε η Ασφάλεια Τρίπολης ταυτοποιώντας τη δράση εγκληματικής ομάδας 12 Αλβανών, ηλικίας από 24 έως 49 ετών. Τα μέλη της ομάδας κατηγορούνται...

 
... για δύο υποθέσεις ληστειών, δεκαέξι περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών και απόπειρα, σε σπίτια και αυτοκίνητα, καθώς και έντεκα κλοπές οχημάτων στην Αρκαδία, την Ακράτα Αχαΐας και τη Λογγά Μεσσηνίας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία περιλαμβάνει άγνωστο αριθμό συνεργών τους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι η ομάδα αυτή των Αλβανών, μαζί άγνωστους συνεργούς τους, κατά το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2012 έως και το Νοέμβριο του 2014, συγκρότησαν εγκληματική ομάδα η οποία προέβαινε στη διάπραξη ληστειών και κλοπών.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα της Ασφάλειας Τρίπολης, προέκυψε ότι οι δράστες, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπραξαν τις προαναφερθείσες ληστείες και κλοπές και από την εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και αντικείμενα, που η συνολική τους αξία αγγίζει τις 35.000 ευρώ.

Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους, ενώ εννέα από τα κλεμμένα οχήματα είχαν βρεθεί και είχαν αποδοθεί στους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

ΠΗΓΗ: arcadiapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.