Header pic

Pic

Ο καιρός στο Κορακοβούνι για το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς

Κατάλληλος για εκδρομές και για τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Παρότι δεν προβλέπονται...

 
...ιδιαίτερα «κόκκινες» θερμοκρασίες, η ηλιοφάνεια και οι ήπιοι άνεμοι θα συνθέσουν ένα ανοιξιάτικο σκηνικό που θα ευνοεί ολιγοήμερες αποδράσεις.

Η Πρωτομαγιά θα συνοδευτεί από γενικά αίθριο καιρό και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, που θα κυμανθεί αρκετά πάνω από τους 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ η καλοκαιρία θα διατηρηθεί και το Σαββατοκύριακο. Οι μέτριας έντασης άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες και συνεπώς «οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές για τον προγραμματισμό οποιασδήποτε εξόδου από ξηρά, θάλασσα ή αέρα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.