Header pic

Pic

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Πήγασο Α.Ο Θυρέας

 Ανακοίνωση διαμαρτυρίας...

Όσοι βρέθηκαν χτες το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Άστρους έγιναν μάρτυρες μιας προκλητικής διαιτησίας. Δεν είναι...


... τα 35 φάουλ και οι 40 βολές που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, ούτε η ήττα αυτό που μας ενόχλησε. 
Η νίκη άλλωστε δε είναι το ζητούμενο στις ηλικίες των παμπαίδων τουλάχιστον για εμάς. Απαιτούμε όμως τον σεβασμό και την τήρηση των κανονισμών στο αντιαθλητικό και βρώμικο παιχνίδι για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των αθλητών μας. Οι διαιτητές δεν πρέπει να κάνουν διακρίσεις μεταξύ των παιδιών. Πρέπει να υπάρχει ισονομία, είναι και αυτοί μέρος του παιχνιδιού και οφείλουν να τα βοηθάνε.
Αντίθετα οι κ.κ Σωτηρόπουλος και Βαρελάς έδειξαν μεγάλη ανοχή σε κακές συμπεριφορές μικρών και μεγάλων , δε τήρησαν τους κανονισμούς  και γενικότερα δεν βοήθησαν το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε.
Τέλος σας ενημερώνουμε πως η ομάδα μας δεν πρόκειται να αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα. Από αυτά που είδαμε είμαστε πεπεισμένοι πως η παρουσία μας δε κρίνεται απαραίτητη.
Με τιμή το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.