Header pic

Pic

Νίκη παραμονής για την ομάδα του Κορακοβουνίου

 Νίκη παραμονής πήρε σήμερα το απόγευμα (5/4/2015) η ομάδα του Κορακοβουνίου με αντίπαλο την ομάδα της Τεγέας.


 Σε έναν αγώνα που οι γηπεδούχοι καίγονταν για βαθμούς είχαν την υπεροχή προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα έδιωχνε το άγχος από το α΄ημίχρονο χωρίς όμως να το καταφέρουν με το ημίχρονο να λήγει 0-0.

 Το β΄ημίχρονο το Κορακοβούνι πίεζε για το γκολ διαμαρτυρήθηκε για δύο (2) πέναλτι που δεν της δώθηκαν και το κατάφερε με πέναλτι που ήρθε ύστερα από ανατροπή του Κώστα Λυτρίβη μέσα στην περιοχή στο '75 και το εκτέλεσε εύστοχα ο Ανδρέας Ρουμπής. Εκτοτε η ομάδα της Τεγέας πίεσε για την ισοφάρηση χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες και το μάτς έληξε 1-0 με την ομάδα του Κορακοβουνίου να κερδίζει όπως όλα φαίνονται την παραμονή στην κατηγορία.
(φώτο από astrosnews.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.