Header pic

Pic

1ο Τρίαθλο Ναυπλίου με συμμετοχές και απο το Κορακοβούνι.

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (31-5-2015) στο Ναύπλιο το 1ο Τρίαθλο Ναυπλίου. 
 Στον αγώνα συμμετείχαν 278 αθλητές μέσα στους οποίους και ο Λεβέντης Ιωάννης και Λυτρίβης Κωνσταντίνος από το Κορακοβούνι.


 Η εκκίνηση έγινε στις "Μπανιέρες" και πραγματοποιήθηκαν τα αγωνίσματα, της κολύμβησης 750μέτρα, ποδηλασίας συνολικού μήκους 20 χλμ επί της παραλιακής οδού Ναυπλίου-Ν.Κίου –Μύλων και τρέξιμο με 2 γύρους των 2.5 χλμ o καθένας εντός της παλιά πόλης του Ναυπλίου.

 Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή και η πολύ καλή θέση του παρα-ολυμπιονίκη και τριαθλητή 16χρονου Νίκου Παπαγγέλη ο οποίος έχει ένα πόδι (έχοντας χάσει το άλλο από ακρωτηριασμό) και πέρνει μέρος σε τρίαθλο και πολλούς άλλους αγώνες και δείχνει το μεγαλείο και την δύναμη της ψυχής.



















Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.