Header pic

Pic

Όταν οι Έλληνες έστειλαν βόλια στους Τούρκους

Οι Τούρκοι, πολιορκημένοι μέσα στην Ακρόπολη, μη έχοντας άλλο μολύβι για βόλια, χαλούσαν τις κολόνες που ‘χαν μέσα τους, για στερεότητα...



... αυτό το μέταλλο. Οι Έλληνες, μόλις πήραν είδηση την καταστροφή, τους έστειλαν μήνυμα να σταματήσουν αυτό το χαλασμό και θα τους στείλουν οι ίδιοι βόλια!

Έτσι κι έγινε. Οι Έλληνες ραγιάδες έστειλαν βόλια στους Τούρκους για να τους σκοτώσουν, παρά να βλέπουν να καταστρέφουν ό,τι σεβάστηκαν οι αιώνες.



Τι να περιγράψει η ιστορία, όταν ο άνθρωπος γράφει τα περισσότερα;

Πόσο παραπάνω να ανέβεις μέσα σου, έξω σου όταν δίνεις... για να πεθάνεις κι όχι για την γυναίκα σου, τα παιδιά σου, τους γονείς σου... αλλά για κολώνες, γι' αυτά που άφησαν οι παππούδες σου, γι' αυτά που είναι δικά σου και οι βάρβαροι σου στερούν τη δυνατότητα να τα αγκαλιάσεις αλλη μια φορά. Απλά να ζήσεις δίπλα τους

ΠΗΓΗ: http://www.sansimera.gr/anekdota/20#ixzz3aG3i9pOJ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.