Header pic

Pic

Γυρίσματα ντοκιμαντέρ για την παραδοσιακή μουσική στον Πραστό Κυνουρίας

 Το Σάββατο 14/6/2015 βρέθηκε στον Πραστό Κυνουρίας τηλεοπτικό συνεργείο για τα γυρίσματα ντοκιμαντέρ με θέμα την παραδοσιακή δημοτική μουσική.


 Τα γυρίσματα έγιναν για λογαριασμό του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα στην κεντρική πλατεία του χωριό δίπλα στην Μητρόπολη. Με κεντρικό πρόσωπο τον μπαρμπα-Μιχάλη Βλαχοπαναγιώτη (Νικολακούνη) με το βιολί του και στο λαούτο τον συνόδευε ο Νικόλας Πετσάκος. Τα παραδοσιακά τραγούδια τα ερμήνευσε ο Μπαρμπα-Μιχάλης με την συνοδεία της συζύγου του κυρα-Αγγελικής και των παρευρισκόμενων.

 Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί τον Οκτώβριο στα κέντρα περιβαντολλογικής εκπαίδευσης του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα και αργότερα από την κρατική τηλεόραση.

Σημείωση: Μέχρι να προβληθεί το ντοκιμαντέρ το Korakovouni Web Radio δεν θα προβάλει βίντεο από το υλικό του για ευνόητους λόγους.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.