Header pic

Pic

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2ο UNDEROCK FESTIVAL

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2ο UNDEROCK FESTIVAL
«Απολογισμός της 1ης μέρας και ενόψει της 2ης…»

                             
Άστρος, 30 Ιουλίου 2015

Η «ΚΕΡΑΣ» και ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου για την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της 2ης συναυλιακής ημέρας του Underock Festival 2015, που πραγματοποιείται στο Παράλιο Άστρος στις 9 Αυγούστου.
Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου και ώρα 12:30, στο bar ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ,  στο Παράλιο Άστρος.
Το Underock Festival το μεγαλύτερο pop-rock φεστιβάλ της Πελοποννήσου διοργανώνεται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά. Έπειτα από την επιτυχημένη 1η συναυλιακή ημέρα στις 26 Ιουλίου, με τους Γιάννη Κότσιρα/Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τους Boogie Sinners, το επόμενο session με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου/Χρήστο Θηβαίο, τους BlueBlack Band και τους Salto Mortale, υπόσχεται ακόμα περισσότερη διασκέδαση.
Πολλή μουσική, χορός, συναυλίες, εκθέσεις, προβολές video art και πολλές ακόμη παράλληλες δράσεις επιφυλάσσουν για μία ακόμη φορά μια συναρπαστική βραδιά με κύριο στόχο την ανάδειξη του νεανικού δυναμικού που δημιουργεί στην περιφέρεια και διεκδικεί τη θέση του στο στερέωμα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.
Το πρόγραμμα, οι παράλληλες εκδηλώσεις στο χώρο του φεστιβάλ και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων ανακοινώνονται από το επίσημο site (www.underock.gr) και τα social media του φεστιβάλ (www.facebook.com/underock.festival) .
Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.
Για περισσότερες πληροφορίες: «ΚΕΡΑΣ – Πολιτισμός & Ανάπτυξη» τηλ. 6934651071


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.