Header pic

Pic

Νίκη-πρόκριση στους 4 για την Εθνική Κωφών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ταϊβάν (φώτο)


Σε ένα ματς που είχατε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε μέσα απο το Korakovouni Web Radio η Εθνική Ελλάδος Κωφών, με τον δικό μας Γιώργο Τετώρο, νίκησε  την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας και πέρασε στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου.


Κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο η Εθνική μας ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ με κύριο σκόρερ τον Πεταλά και παίζοντας πολύ καλή άμυνα.

  Στο 2ο δεκάλεπτο η Ουκρανία πέρασε μπροστά με την Ελλάδα να προσπαθεί να ξαναπάρει να ηνία του σκορ χωρίς να το πετύχει και το ημίχρονο έληξε 25-16 υπέρ της ομάδας της Ουκρανίας.

 Στο 3ο δεκάλεπτο η Εθνική μας προσπάθησε να μαζέψει την διαφορά αλλά η αστοχία στην επίθεση δεν της επέτρεψε να καταφέρει κάτι καλό και το 3ο δεκάλεπτο έληξε 41-26.

Το 4ο δεκάλεπτο βρήκε την Εθνική μας ομάδα με πολύ πάθος και δύναμη ψυχής προσπάθησε να μειώσει, τα κατάφερε ισοφαρίζοντας τον σκορ σε 47-47 55''  πριν το τέλος και πέρασε μπροστά 47-49 25''πριν το τέλος με το τελικό σκορ να είναι 49-53  σημειώνοντας άλλη μια μεγάλη επιτυχία!!!











1 σχόλιο:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.