Header pic

Pic

Με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση του Α.Ε.Ε.Συλλόγου Κορακοβουνίου (φωτο & βιντεο)

Ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κορακοβουνίου διοργάνωσε και εκτέλεσε μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις των τελευταίων χρόνων στην περιοχή μας. 



Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τις χορευτικές ομάδες του χωριού, όπου το πρόγραμμα άνοιξαν οι λιλιπούτειοι χορευτές μας κι έπειτα ακολούθησε το εφηβικό τμήμα. Ο Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου κρατά την παράδοση που τον θέλει πρώτο σε χορευτικές εκδηλώσεις, άλλωστε ήταν ο πρώτος σύλλογος με χορευτικό τμήμα στην περιοχή.

Το κέφι άναψε από νωρίς, στο μικρόφωνο ο Μπέκιος, για τον οποίο δεν χρειάζονται συστάσεις και στο κλαρίνο ο Άρης Μουγκοπέτρος, ξεσήκωσαν κυριολεκτικά τον κόσμο από το πρώτο τραγούδι τους.

Ο Σύλλογος προσέφερε στον κόσμο εκλεκτούς μεζέδες, όπως γουρουνοπούλα, σουβλάκια, πατάτες φούρνου κι άλλα πολλά καθώς και πολύ καλής ποιότητας κρασί, μπύρες και διάφορα αναψυκτικά.

Περίληψη από το πανηγύρι (βίντεο)



(σύντομα κοντά σας όλο το βίντεο από την εκδήλωση)


Φωτογραφίες





















Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.