Header pic

Pic

Καταγγελία - Διαμαρτυρία αναγνώστη του KWR

Φίλος του Korakovouni WebRadio θέλησε να κάνει μια καταγγελία-διαμαρτυρία μέσα από τον ιστότοπό μας. Πρόκειται για μία επώνυμη καταγγελία από τον κύριο...



... Πέτρο Ιωάννου Κουρμπέλη, για τις κολώνες φωτισμού στο δρόμο που συνδέει τη Βρύση με το Ορεινό Κορακοβούνι. Ο κ.Κουρμπέλης καταγγέλλει εσκεμμένη καταστροφή των λαμπτήρων, από άγνωστα άτομα και για άγνωστο λόγο, που σαν αποτέλεσμα της πράξης αυτής είναι να μην υπάρχει επαρκής φωτισμός για τους πεζούς και συνάμα υπονόμευση των προσπαθειών των κατοίκων του χωριού για ευπρεπισμό.



Το Korakovouni WebRadio δίνει βήμα σε όποιον θέλει να κάνει μια καταγγελία ή θέλει να εκφράσει τη γνώμη του για οτιδήποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.