Header pic

Pic

Κύπελλο Αρκαδίας: Νίκη και πρόκριση του Κορακοβουνίου

Η ομάδα του Κορακοβουνίου ήταν αυτή που πέρασε στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας, αφού νίκησε την ομάδα του Νικηταρά Δολιανών με σκορ ...




... 2 - 1. Ο αγώνας έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09/2015) στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα.

Το Κορακοβούνι άνοιξε το σκορ από νωρίς με τον Ανδρέα Ρουμπή (10' λεπτό) και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα 10' από την έναρξή του, ο παίχτης του Νικηταρά, Ρίζος σημείωσε ένα υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Στο 75' λεπτό ο Ρουμπής ξαναχτύπησε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και το Κορακοβούνι πήρε πάλι κεφάλι με σκορ 2 - 1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας έδειξε ένα αρκετά καλό πρόσωπο, είχε ευκαιρίες και δοκάρια και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως ικανοποιητικά. Ας μη ξεχνάμε πέρυσι τέτοια εποχή μας είχε αποκλείσει η ομάδα των Δολιανών στο Κύπελλο, πάλι εντός έδρας με τότε σκορ 2 - 3 σε έναν αγώνα που είχαμε προηγηθεί από νωρίς με 2 - 0 αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.