Header pic

Pic

Ήττα με παράπονα για το Κορακοβούνι (φώτο)

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Κορακοβουνίου από την ομάδα της Δόξας Μεγαλόπολης με έντονα παράπονα όμως  για την διαιτησία του Γκριτσέπη.

 Στο Ά ημίχρονο η ομάδα της Δόξας είχε τον έλεγχο του αγώνα άνοιξε το σκορ στο '23 με τον Ν. Λυμπερόπουλο και έχασε ευκαιρίες να κάνει το 0-2 αλλα ο Π΄Τετώρος για άλλη μια φορά με τρομερές αποκρούσεις κράτησε το σκορ στο 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

 Στο 'Β ημίχρονο η ομάδα του Κορακοβουνίου προσπάθησε για την ισοφάριση δημιούργησε ευκαιρίες, με την ομάδα της Δόξας να χάνει και αυτή ευκαιρίες, μέχρι την φάση του '80 όπου ύστερα από σέντρα του Ρεντούλη ο Αραχωβίτης με κεφαλιά πέτυχε γκολ το οποίο ακύρωσε ο επόπτης  σε μια φάση που ξεσήκωσε αρκετές διαμαρτυρίες καθώς με γυμνό μάτι δεν φάνηκε κάποια παράβαση.

Στο τέλος αποβλήθηκε ο αρχηγός της ομάδας Π.Δ.Τετώρος για διαμαρτυρία και 2η κίτρινη κάρτα καθλώς και στην ίδια φάση ο Ρέππας από την ομάδα της Μεγαλόπολης.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.