Header pic

Pic

Κάλυπτα και εγώ τον Αραχωβίτη (φώτο)

 Ακόμα δεν έχουν καταλαγιάσει οι αντιδράσεις για την λανθασμένη υπόδειξη ως οφσάιντ και ακύρωση του γκολ που έβαλε ο Αραχωβίτης στον αγώνα του Κορακοβουνίου με την Δόξα Μεγαλόπολης που έγινε την Κυριακή 11-10-2015.


 Όπως πολύ καλά βλέπουμε στα βίντεο (ΕΔΩ 1:51 και ΕΔΩ 4:05) καθώς και στις παρακάτω φωτογραφίες δεν υπήρχε κανένα οφσάιντ και το γκολ ήταν κανονικό.
Η απορία είναι το γιατί; Γιατί υπάρχει ανικανότητα λάινσμαν και διαιτητή; Υπάρχει δόλος; Γιατί;

Γιατί μια ομάδα, η οποία ανήκει σε ένα μικρό χωριό παίζουν παιδιά δικά της και γουστάρει να χαίρεται το ποδόσφαιρο δεν την αφήνουν να κερδίζει αυτό που της αξίζει;

Γιατί μια ομάδα σαν την Δόξα και κατά γενική ομολογία είναι καλύτερη να χρειάζεται μια τέτοια φάση για να κερδίσει;

Αφού θέλουμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο ειδικά το τοπικό μας ας το προσέξουν αυτοί που το διοικούν.

Υ.Γ 1 Το σύνθημα "Όχι Βία στα Γήπεδα" δεν αναφέρεται μόνο για το ξύλο αλλά για την δικιά σας <<Βία>>. Γιατί Βία είναι όταν κλέβεις τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών.

Υ.Γ 2 Πριν κάποια χρόνια σε αγώνα πάλι μεταξύ των ίδιων ομάδων ο ίδιος διαιτητής είχε κάνει τραγικά λάθη τα οποία οι τότε διοικούντες της ομάδας του Κορακοβουνίου είχαν πει ότι όντως είχαν γίνει. Και οι ίδιοι προστάτεψαν τον διαιτητή όταν του έσκιζαν την μπλούζα και τον είχαν προπηλακίσει στα αποδυτήρια οι παράγοντες της Δόξας..

Υ.Γ 3 Έτσι για την ιστορία διαιτητές του αγώνα ήταν οι Γκριτζέπης Γ, Χασάπης Ι, Μουλόπουλος Π




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.