Header pic

Pic

Επαναλειτουργεί το τμήμα ενηλίκων του χορευτικού Α.Ε.Ε.Συλλόγου Κορακοβουνίου

Τα νέα που μας έρχονται από τον Αθλητικό Επιμορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κορακοβουνίου δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευχάριστα. Ο Σύλλογος ...

...αποφάσισε να επαναλειτουργήσει το χορευτικό τμήμα ενηλίκων, μετά από αρκετά χρόνια.

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, φέρει μεγάλη ιστορία, σχεδόν 35 χρόνων. Ξεκίνησε στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του '80 και συνέχισε για μέχρι και τα μισά του 2000. Στα χρόνια αυτά υπήρξε αρωγός του πολιτισμού στο χωριό και διαφήμιση του Α.Ε.Ε.Συλλόγου Κορακοβουνίου.

Ο Σύλλογος αποφάσισε σε συνάντηση όσων θέλουν να συμμετάσχουν στο νέο τμήμα χορού ενηλίκων Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου και ώρα 7.00μμ στο κτίριο Καζάκη (γραφεία συλλόγου). Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο KWR, 698 045 0 900 (Ηλίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.