Header pic

Pic

Νίκη για το Κορακοβούνι απέναντι στον Παγγορτυνιακό (φωτό)

Άλλαξε η ώρα σήμερα (Κυριακή 25 Οκτ. 2015) και επανήλθε στο χειμερινό πρόγραμμα, αλλά η πολύ καλή φετινή πορεία του Κορακοβουνίου δεν αλλάζει με τίποτα και συνεχίζει να ευχαριστεί τους φίλους του. 


Το Κορακοβούνι αντιμετώπισε τον Παγγορτυνιακό στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Αρκαδίας και έφυγε από το γήπεδο με την νίκη και το αποτέλεσμα
2 - 1.

Από νωρίς οι γηπεδούχοι έδειξαν την ανωτερότητά τους και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7ο λεπτό με γκολ από τον πολύπειρο Ανδρέα Ρουμπή. Στη συνέχεια πίεσαν πάρα πολύ, έπαιζαν την ομάδα του Παγγορτυνιακού στο μισό γήπεδο με σχεδόν μια ευκαιρία ανα λεπτό, αλλά ο τερματοφύλακάς τους ήταν σε μεγάλη μέρα και αποσόβησε τα χειρότερα.  Ο Παγγορτυνιακός προσπάθησε να αμυνθεί και έκανε την πρώτη του ευκαιρία, στο 44'.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Παγγορτυνιακού μπήκε πιο δυνατα και απείλησε δυο φορές, αλλά στο 68' το Κορακοβούνι κέρδισε πέναλτι σε χέρι παίκτη του Παγγορτυνιακού μέσα στην περιοχή και με εύστοχο χτύπημα από τον Ρουμπή προηγήθηκε με 2 - 0. 

Μετά το πέναλτι ο Ανδρέας Ρουμπής έγινε αλλαγή γιατί έπαιζε τραυματίας από την αρχή του αγώνα. Να σημειώσουμε εδώ πως έχει ήδη φτάσει τα 6 γκολ φέτος με την ομάδα του Κορακοβουνίου και δείχνει, αν συνεχίσει έτσι και χωρίς τραυματισμούς, να κάνει νέο προσωπικό ρεκόρ.

Στο 81' η ομάδα του Παγγορτυνιακού έφτασε στο γκολ και με αυτό το σκορ 2- 1 έληξε ο αγώνας. 










Σύντομα κοντά σας και το βίντεο του αγώνα με τις καλύτερες φάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.