Header pic

Pic

Επαγγελματικός καθαρισμός και απολύμανση Ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων συσκευών

Είναι φυσικό με την πάροδο του χρόνου τα μηχανήματα να συσσωρεύουν στο εσωτερικό τους σκόνη, οσμές, αλλεργιογόνες, τοξικές ή άλλες επιβλαβείς ουσίες. 



Τα προβλήματα που δημιουργούνται αφορούν τόσο την λειτουργικότητα και την αποδοτικότητα τους, όσο και την υγεία των χειριστών, του ευρύτερου εργασιακού περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

Το πρόβλημα σήμερα, είτε δεν αντιμετωπίζεται καθόλου, μέχρι την στιγμή που τα μηχανήματα θα παρουσιάσουν κάποια βλάβη που κοστίζει σε χρόνο και χρήμα, είτε αντιμετωπίζεται πλημμελώς με επιφανειακό καθαρισμό και διάχυση των απορριμμάτων (της σκόνης) στο χώρο εργασίας.
καθαρισμός και απολύμανση Ηλεκτρονικών υπολογιστών,PC DUST CLEANERS,τεχνολογία,tech news,galsnguys,gals and guys
Έπειτα από συσσωρευμένη εμπειρία πολλών ετών στην αντιμετώπιση του προβλήματος της επικαθούμενης σκόνης και άλλων επιβλαβών ουσιών στο εσωτερικό των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, περιφερειακών και άλλων μηχανών, και των προβλημάτων που δημιουργεί τόσο στην λειτουργικότητα τους, όσο και στο περιβάλλον εργασίας των χρηστών, η εταιρεία PC DUST CLEANERS διέγνωσε την ανάγκη για την ορθολογική λύση του προβλήματος με επαγγελματικό τρόπο και ταυτόχρονα χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον.
Έτσι ανάπτυξε ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, υπολογιστικών μηχανών και περιφερειακών.
Με το σύστημα αυτό ο καθαρισμός των μηχανημάτων πραγματοποιείται σε κλειστό αποστειρωμένο περιβάλλον, χωρίς να υπάρχει άμεση επαφή του χειριστή με το προς καθαρισμό μηχάνημα και τις ουσίες που απορρίπτονται (διασφαλίζοντας έτσι την υγεία του).
Ο ειδικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούν παρέχει τη δυνατότητα καθαρισμού σε βάθος με ελεγχόμενη συλλογή και ουδετεροποίηση των οργανικών και ανόργανων αποβλήτων, χωρίς αυτά να διαχέονται στο περιβάλλον εργασίας.
καθαρισμός και απολύμανση Ηλεκτρονικών υπολογιστών,PC DUST CLEANERS,τεχνολογία,tech news,galsnguys,gals and guys
Επιπλέον μια άλλη σημαντική καινοτομία που εισάγεται με τη χρήση του εξοπλισμού είναι η απολύμανση των μηχανημάτων και η καταστροφή κάθε μικροβιολογικού φορτίου. Τέλος δίνεται η δυνατότητα για τη χημική ανάλυση και επεξεργασία των απορριμμάτων που συλλέχθηκαν με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Αποτέλεσμα της διαδικασίας που εφαρμόζουν στην PC DUST CLEANERS είναι να έχουμε μηχανήματα καθαρά, λειτουργικά και χωρίς βλάβες, υγιεινό περιβάλλον εργασίας, προστασία του περιβάλλοντος από την μειωμένη κατανάλωση ρεύματος και ορθολογικής διαχείρισης των απορριμμάτων.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες σε εταιρίες ή/ και οργανισμούς που ενδιαφέρονται για το ενεργειακό τους αποτύπωμα και τηρούν συστήματα:
• περιβαλλοντικής διαχείρισης
• υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο εργασίας
• εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
Με τον επαγγελματικό καθαρισμό των μηχανημάτων σας επιτυγχάνεται :
- Η μείωση των βλαβών
- Η μείωση του θορύβου
- Η μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος
- Η αύξηση της αποδοτικότητας
- Η αύξηση του χρόνου ζωής
- Η βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος
- Η προστασία του περιβάλλοντος.

Πως γίνεται ο καθαρισμός και απολύμανση Ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων συσκευών

ΨΥΚΤΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ Η/Υ. Πρόκειται για μεταλλικές συνήθως κατασκευές οι οποίες τοποθετούνται επί υλικών των Η/Υ στα οποία αυξάνεται η θερμοκρασία κατά την λειτουργία τους. Συνήθως είναι ηλεκτρονικά υλικά όπως οι επεξεργαστές, ρυθμιστές ρεύματος η άλλα μέρη όπως οι σκληροί δίσκοι. Οι ψύκτρες διαθέτουν συνήθως αυλακώσεις στις οποίες συσσωρεύεται σκόνη μειώνοντας την απόδοση τους και κατά συνέπεια την δυνατότητα μείωσης της θερμοκρασίας από το προς ψύξη υλικό.
καθαρισμός και απολύμανση Ηλεκτρονικών υπολογιστών,PC DUST CLEANERS,τεχνολογία,tech news,galsnguys,gals and guys
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΨΥΞΗΣ. Πρόκειται για ανεμιστήρες οι οποίοι τοποθετούνται επί των ψυκτρών η τοποθετούνται σε σημεία όπου να κατευθύνουν τον αέρα δια μέσου του υπολογιστή ώστε να μειώνεται η θερμοκρασία. Επί αυτών επικάθεται σκόνη στα πτερύγια όπου εκτός της μεταβολής της σχεδιαζόμενης ροής ψύξης αυξάνεται και ο ακουστικός θόρυβος. Επίσης η σκόνη η οποία συσσωρεύεται στα έδρανα των ανεμιστήρων τα φθείρει με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ταχύτητα των ανεμιστήρων, και να αυξάνεται η κατανάλωση ρεύματος.
καθαρισμός και απολύμανση Ηλεκτρονικών υπολογιστών,PC DUST CLEANERS,τεχνολογία,tech news,galsnguys,gals and guys
Συγχρόνως συσσωρεύεται σκόνη μέσα στα κουτιά καθώς και στις καλωδιώσεις επηρεάζοντας τις ηλεκτρικές επαφές. Η συσσώρευση σκόνης και άλλων ουσιών σε κλειστό χώρο και σε συνάρτηση με την αυξημένη θερμοκρασία είναι χώρος ο οποίος δημιουργεί καταπόνηση στα υλικά του Η/Υ αλλά και δυνατά να αναπτύξει μολυσματικούς παράγοντες για την ατομική και δημόσια υγεία.
καθαρισμός και απολύμανση Ηλεκτρονικών υπολογιστών,PC DUST CLEANERS,τεχνολογία,tech news,galsnguys,gals and guysΓια περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την εταιρεία PC DUST CLEANERS
Υπηρεσίες και μηχανήματα απολύμανσης – καθαρισμού – ανάλυσης Η/Υ, υπολογιστικών μηχανών & περιφερειακών
Ασκληπιού 189, 11471 Αθήνα, Τηλ. : 2106410168, email : mobi@otenet.gr
Η συσκευή απολύμανσης καθαρισμού και ανάλυσης των τηρώντας τα παραπάνω χαρακτηριστικά, έλαβε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ, με αριθμό διπλώματος 20130100665.
 http://www.galsnguys.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.