Header pic

Pic

Γκολ και θέαμα στην νίκη του Κορακοβουνίου επί του Νικηταρά Δολιανών

Το Κορακοβούνι υποδέχτηκε την ομάδα του Νικηταρά Δολιανών στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα για την 9η αγωνιστική της 'Α Κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος της Αρκαδίας,...



...όπου επικράτησε με τελικό αποτέλεσμα 4 - 3.

Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε γκολ και φάσεις και το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 5 γκολ σε 45 λεπτά.

Το Κορακοβούνι ξεκίνησε δυνατά χάνοντας την πρώτη του ευκαιρία μόλις στο 7ο λεπτό. Σε κόντρα του παιχνιδιού η ομάδα του Νικηταρά άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Πετρή στο 17' ( 0-1). Το Κορακοβούνι ισοφάρισε τον αγώνα με τον Ανδρέα Κουλεντιανό στο 28ο λεπτό (1-1) και προηγήθηκε με τον Αραχωβίτη δέκα λεπτά αργότερα, στο 38ο (2-1).

Ο Νικηταράς με το Κοντογιαννόπουλο έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κόρνερ στο 42ο λεπτό (2-2) ενώ τρία λεπτά αργότερα το Κορακοβούνι κερδίζει πέναλτι το οποίο κάνει γκολ ο Ανδρέας Κουλεντιανός στο 45' (3-2).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας επιφύλασσε ακόμα δύο γκολ, ένα για την κάθε ομάδα. Ειδικότερα, στο 48' ο Κοσκινάς ισοφάρισε και πάλι τον αγώνα για τα Δολιανά αλλά στο 77' ο Λάμπρου έδωσε την νίκη στο Κορακοβούνι, μια δίκαιη νίκη αφού στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κορακοβουνίου κυριαρχούσε στο γήπεδο.

Το βίντεο του αγώνα θα ανέβει αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.