Header pic

Pic

Σας καλούν άγνωστοι αριθμοί; Δείτε ποιοι είναι,τι θέλουν και τι συμβαίνει

Τα τελευταία χρόνια πολλές εταιρείες έχουν αλλάξει την πολιτική για τις τηλεφωνικές πωλήσεις και την επικοινωνία με τον πελάτη μέσω τηλεφώνου. Αυτό όμως έχει...



...γίνει πολύ κουραστικό για τον καθένα μας, να μας καλούν όποια ώρα θέλουν και να περιμένουν να ακούσουμε όλο το κατεβατό που έχουν να μας πουν για να προωθήσουν κάποιο εμπορικό πακέτο.

Άλλοι μας τηλεφωνούν εκ μέρους της Όποιας εταιρείας ή τράπεζας να μας ενημερώσουν... -> μαλώσουν... -> φοβίσουν για να πληρώσουμε κάποιο χρέος μας ή πολλές φορές τυχόν χρέος μας.

Αυτό πρέπει να σταματήσει, πρέπει να γνωρίζουμε ποιος μας καλεί και γιατί.

Στη προσπάθεια να βάλουμε σε μαύρη λίστα όλους αυτούς, η νέα σελίδα των white pages είναι εδώ για εμάς. Μπορούμε να αναζητήσουμε κάποιον αριθμό που μας ενοχλεί και να δούμε τις γνώμες άλλων και ποιος μπορεί να είναι στο άλλο άκρο της γραμμής.

Για την εφαρμογή αυτή κάνετε κλικ εδώ

2 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.