Header pic

Pic

Σε Τσακώνικο Ρυθμό και χορό η Τρίπολη

Παραδοσιακό γλέντι με τιμώμενο χορό τον «Τσακώνικο» βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πλατεία Πετρινού!

Με πρωτοβουλία της διαδικτυακής ομάδας Dance and Performing Arts Arcadia Group και με την υποστήριξη του τμήματος της ΑΧΕΠΑ Τρίπολης, ένας μεγάλος κύκλος ξεκίνησε τον Τσακώνικο χορό αρχίζοντας ένα πανελλαδικό γλέντι.

Μια εθελοντική πρωτοβουλία που έχει σκοπό να αναδείξει την Τρίπολη και την Αρκαδία και στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική βοήθεια και στις χορηγίες του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Τρίπολης, της Οινοποιίας Τρουπή και Νίκου Γεωργανόπουλου, και Νώντα Σμυρνιώτη.

Την παραδοσιακή μουσική αποδίδουν οι Ιωάννης Παυλόπουλος, Θοδωρής Τασούλας, Κώστας Παπαπροκοπίου και Χρήστος Λυκουρέντζος, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά, αποδεικνύοντας εμπράκτως την αγάπη τους για την παράδοση.

http://www.kalimera-arkadia.gr/
- www.kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.