Header pic

Pic

Άνετη νίκη του Κορακοβούνιου με αντίπαλο Απόλλων Τυρού

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Κορακοβουνίου και της ομάδας του Απόλλωνα Τυρού. Από την αρχή του παιχνιδιού, η ομάδα του Κορακοβουνίου...


...μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να πετύχει το πρώτο της γκολ στο 13' με τον Ανδρέα Ρουμπή.


Ο ίδιος παίκτης κατάφερε μετά από δύο μόλις λεπτά να πετύχει και δεύτερο γκολ (15') με ένα πολύ όμορφα χτυπημένο φάουλ. Το Κορακοβούνι είχε ήδη απειλήσει άλλες δυο φορές την εστία του Απόλλωνα πριν την επίτευξη των δύο γκολ από τον καταπληκτικό ως συνήθως, Ανδρέα Ρουμπή.

Στο 39' ο Δημήτρης Αραχωβίτης πέτυχε το 3ο γκολ για την ομάδα του Κορακοβουνίου, μέσα σε έντονα παράπονα της ομάδας του Απόλλωνα, οι οποίοι ζήτησαν από τον διαιτητή να καταλογισθεί σαν οφ-σάιντ (off side).  Ο διαιτητής έδειξε τη σέντρα και κατοχύρωσε το γκολ ως κανονικό (μπορείτε να δείτε τα γκολ και τα στιγμιότυπα των καλύτερων φάσεων, αλλά και όλες τις επίμαχες φάσεις επίσης μέσα από το βίντεο του KWR μετά το τέλος του παιχνιδιού).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Απόλλωνα πρόσπαθησε να πετύχει κάποιο γκόλ αλλά στάθηκε απέναντι σε ένα πολύ καλό για άλλη μια φορά τερματοφύλακα τον Π. Τετώρο ο οποίος με όμορφες αποκρούσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του. Η ομάδα του Κορακοβουνίου πέτυχε και τέταρτο γκολ με πέναλτι που εκτέλεσε άψογά ο Ανδρέας Κουλεντιανός.στο 54'.

(φώτο astronews.gr)



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.