Header pic

Pic

Ήττα για την ομάδα του Κορακοβουνίου με αντίπαλο τον Πανθυρεατικό (φωτο)

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Κορακοβουνίου με το βαρύ σκορ 1-5 με αντίπαλο την ομάδα του Πανθυρεατικού.


 Η ομάδα του Πανθυρεατικού άνοιξε το σκορ στο 6 λεπτό με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Γ.Μπάρλα. Η ομάδα του Κορακοβουνίου πίεσε για το γκολ και το πέτυχε στο 13' με τον Δραγούτσο ύστερα από όμορφη πάσα του Γεωργαντώνη. Στο 20' ο έμπειρος Κ.Μπάρλας πέτυχε το 1-2 με όμορφο πλασέ το οποίο ήταν και στο σκορ του ημιχρόνου με τους γηπεδούχους να έχουν και ένα δοκάρι(Κουλεντιανός Α.) και να διαμαρτύρονται για την μη υπόδειξη δύο πέναλτι.

 Στο Β μέρος η ομάδα του Άστρους πήρε τα ηνία του αγώνα και πέτυχε άλλα τρία όμορφα γκολ με τους  Σακελλαράκη στο 61' με σουτ στο 68′  με τον K. Μπάρλα ύστερα από αντεπίθεση και στο 90′ με τον Σέχου.
(Φώτο astrosnews.gr)


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πανθυρεατικός 34

2. Δόξα Μεγαλόπολης 34

3. ΑΕΚ Τρίπολης 23

4. Λεωνίδιο 23

5. Τεγέα 23

6. Βρασιές 21

7. Πανιώνιος 17

8. Κορακοβούνι 13

9. Απόλλων 12

10. Ολυμπιακός 9

11. Παγγορτυνιακός 9

12. Νικηταράς 9

13. ΦΑΛΑΙΣΙΑ -6




2 σχόλια:

  1. Αγαπητό site μπορείς να γράψεις και για την εικόνας διάλυσης που παρουσιάζει η ομάδα του Κορακοβουνίου και ας βγει κάποιος να μας πεις τι έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με το Άστρος. Επίσης γιατί όσοι γίνονταν αλλαγή έφευγαν για τα αποδυτήρια και αμέσως μετά προς τα αυτοκίνητά τους για να φύγουν πριν τελειώσει ο αγώνας; Εικόνα διάλυσεως είναι αυτή και φταίνε όσοι πούλησαν την ομάδα κάποτε για τριακοντα αργυρια και τώρα ξαφνικά την αγαπήσαν αφου λαμβάνουν πάλι τριακοντα αργυρια από τον παράγοντα και μη μέλος του Δ/Σ Συλλόγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Παλαίμαχος Δεν βλέπουμε καμία ομάδα διάλυσης της ομάδας οπότε δεν έχουμε τέτοιο σκοπό για κάποιο άρθρο, όσο και πιασάρικο θα ήταν. Στον συγκεκριμένο αγώνα επικράτησε το φαβορί και η ομάδα μας στάθηκε αρκετά καλά στο Α' μέρος. Για τα αποδυτήρια δεν γνωρίζουμε αλλά και να γνωρίζαμε δεν θα λέγαμε γιατί σαν παλαίμαχος θα ξέρεις ότι δεν βγαίνουν προς τα έξω εκτός αν εσύ ήσουν ο ρουφιάνος και τα έλεγες. Τώρα για τα άλλα σχόλια σου δεν έχω να σου απαντήσω κάτι... Χορηγίες... στο σύλλογο δεχτές... Άμα θες κάνε και εσύ μια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.