Header pic

Pic

Κύπελλο Αρκαδίας: Ημιτελικοί με το Κορακοβούνι παρόν

Μετά από την κλήρωση για την Δ΄ φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας, που έγινε στις 4 Ιανουαρίου 2016 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας το Κορακοβούνι...



... κληρωθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα της Δόξας Μεγαλόπολης. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 13 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Μεγαλόπολης και ο επαναληπτικός στις 20 Ιανουαρίου στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα.

Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του χωριού μας φτάνει τόσο ψηλά στον θεσμό του Κυπέλλου και είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τα παιδιά της ομάδας στον αγώνα τους αυτό.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι: Παναρκαδικός - Πανθυρεατικός.

Την ίδια μέρα έγινε και η κλήρωση της Ε΄ Φάσης για την γηπεδούχο ομάδα του Τελικού αγώνα , όπου μετά την κλήρωση θα είναι ο νικητής του 2ου ζευγαριού, δηλαδή μίας από Δόξα Μεγαλόπολης ή Κορακοβουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.