Header pic

Pic

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος «κατέβασε» υβριστικές αναρτήσεις για τους ήρωες του Π.Ν.

Συναγερμός σήμανε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο εντοπισμός αναρτήσεων με προσβλητικό και υβριστικό περιεχόμενο για τους τρεις αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού...



... που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία με το Agusta Bell στην Κίναρο την περασμένη Πέμπτη.

Η επίμαχη ανάρτηση είχε γίνει σε προφίλ ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο μετά τη διαγραφή του σχολίου απενεργοποιήθηκε κατόπιν υποβολής αιτήματος στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Είχαν προηγηθεί από την Παρασκευή μεγάλος αριθμός καταγγελιών τόσο μέσω τηλεφωνικών κλήσεων όσο και ηλεκτρονικών μηνυμάτων στο Κέντρο Επιχειρησιακού Σχεδιασμού CYBER ALERT.

Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία έχει στη διάθεσή της τα ηλεκτρονικά ίχνη του χρήστη που έκανε την επίμαχη ανάρτηση, σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία «καθότι οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις υποκινούσαν δημόσια, μέσω του διαδικτύου, τη βία και το μίσος».

Πηγή: protothema.gr

Απολογία και συγγνώμη από ατομο που έκανε άσχημα σχόλια και αμαύρωσε με τα λόγια του την μνήμη των ηρώων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.